Isnin, 27 Disember 2010

dekeret (?) bilik

DARI LUAR:CREEPY JE NAMPAK

 


HAH! sesat~ SENANYE NAK TUNJUK KAT ANIS, YANG BUNCIT DIA UE ADA KAWAN ~



Actually, ada lagi tempat aku x amik gamba, malas. sket je dahla. haha.Aku sebenarnya xtw nak share pasal ape. serius idea da kering. blog makin bersarang. so aku just letak gamba jelah.huhu

Khamis, 23 Disember 2010

Keputusan PMR

Salam! hehe. Aku xtw nk mula dr mana. Herm. masa un suntuk ,banyak keje aq nk wat lg. Okay, aku bersyukur dengan keputusan yang aq dapat.Tapi,X bermakna aq puas! (apa budak ni itu x puas ni x puas)  HEY! bukanlah, kita kan perlu seimbang JERI (jasmani, emosi, rohani, intelektual) Kalau setakat huruf I tu je OK , x sempurnalah hidup nih. Kita hidup untuk cari keredhaan Allah, tapi kalau dapat straight A kerana Allah nak uji kita dan dia bagi nikmat terus-terusan kat kita sampailah kita makin jauh~ macam mana 2. Nauzubillah. So, the best solution is , BERSYUKUR dengan apa yang kita dapat (xbermakna puas hati), perbaiki kelemahan diri dan banyakkan ibadah sunat,(LAUK bagi Nasi (solat fardu) ) . 2 jela, maafkan diri ini yang terlalu lemah untuk berkata sebegini..

EH! wait! btw, tengs kepada umi ,ayah dan guru2 serta rakan2ku yang banyak doakan kejayaanku.Kepada yang rasa dia tidak berjaya , ANDA SEBENARNYA SUDAH MENGHAMPIRI KEJAYAAN. Jangan putus asa, teruskan usaha dan doa. Jika memang rezeki kita, xkn ke mana.

Rabu, 22 Disember 2010

Esok!

Esok ialah harinya, Aku akan kembali ke sekolah! wuhuu. Act, esok hari keputusan PMR keluar. Doakan aku ye, Maaf law de wat salah kat korang.

Selasa, 30 November 2010

Kalau ada rezeki, Alhamdulillah.

Aku manusia biasa, xtahu apa yang Allah rancang untukku.Pastinya, itu semua terbaik untuk aku. Tadi aku jawab ukkm .agak sukar la, ada masalah sket tme math. haha. Nasib aku arh, maybe mrsm tu bukan tempat aku. Mungkin Allah ada rancang smthng yang lebih baik dr 2.Kan? Xpe. Aku redha . Bukan aku x kisah tapi, aku kena terima hakikat bahawa kita kena bertanggungjawab ats setiap apa yang kita lakukan. huhu.
SMILE!


Jumaat, 26 November 2010

Asma Allah by Sami Yusuf

Sambil dengar lagu, boleh dapat pahala . Ye x? 


MUNGKIN X SEHENSEM(?) ARTIS KOREA KORANG , NUBHAN KE N WHATSOEVER JANJI SUARA DIA SEDAP. haha ANIS JGN TERASA.




Rahim, Karimun. 'Adim , 'Alimun,Halim,Hakimun,Matin

Mannan,Rahmaanun,Fattah,Gaffarun,Tawwab,Razzaqun
,Syahid

Allahuma shalli 'ala Muhammad wa ali Muhammad
Ya Muslimin shallu alayh

Allahuma shalli 'ala Muhammad wa shahbi Muhammad
Ya Mu'minn shallu alayh

Latif , Khabirun,Sami',Basirun,Jalil,Raqibun,Mujib,Ghafuur,
Syakuurun,Waduud,Qayuumun,Ra'uuf ,Shabuurun,Majid

Allahuma shalli 'ala Muhammad wa ali Muhammad
Ya Muslimin sallu alayh

Allahuma shalli 'ala Muhammad wa shahbi Muhammad
Ya Mu'mineen shallu alayh

Allahu Akbar Allahu Akbar
La ilaha illa hu
Al Malikul Quddus

Allahu Akbar Allahu Akbar
Ya Rahmanul irham da'fana

Allahu Akbar Allahu Akbar
Ya Ghaffaru ighfir dhunubana

Allahu Akbar Allahu Akbar
Ya Sattaru ustur 'uyubana

Allahu Akbar Allahu Akbar
Ya Mu'izu a'izza ummatana

Allahu Akbar Allahu Akbar
Ya Mujibu ajib du'aana

Allahu Akbar Allahu Akbar
Ya latifu ultuf bina 




Khamis, 25 November 2010

Kalau aku hilang salah satunya..

Kalau aku hilang dia,
Aku menjadi tuli
Aku tidak lagi dapat menikmati azan yang menenangkan jiwa,
Tidak lagi mendengar lagu Maher Zain dan Sami Yusuf.. 





                                                       Tidak lagi mendengar muzik yang melalaikan
 Tidak lagi mendengar umpatan...Kan bagus?

Kalau aku hilang dia,
Aku menjadi buta,
Aku tidak lagi dapat menatap wajah umi dan ayah,
Tidak mampu untuk melihat keindahan alam ,matahari, bulan dan bintang, aku pasti merinduimu.




Tidak lagi melihat aurat, iklan sekarang kan banyak yang terdedah sana sini
Kan elok 2? tak delah buat dosa



Kalau aku hilang dia,
Aku akan menjadi bisu,
Tidak boleh nak bercerita dengan adik-adik
Tak dapat nak story2 dengan kawan lama,




Tidak boleh dah nak mengumpat
Tidak dapat nak tengking kat mak bapak
Dah tak boleh nak nyanyi, untuk dapat pujian
eh, eh? baguslah kalau macam 2


Walaubagaimanapun, aku tetap memerlukan mereka, aku bersyukur kerana ku ada semua itu,
Terima kasih Allah, kau telah menciptakan aku dengan cukup sifat, telinga untuk mendengar kalamullah,mata untuk melihat bukti kekuasaanmu, lidah dan mulut untuk berzikir dan mengakui kuasamu yang maha hebat.


Jagalah amanah Allah dengan baik, janganlah menyalahgunakan mereka semata-mata untuk mendapatkan nikmat di dunia , kerana ALLAH sedang memerhati kamu!

Rabu, 24 November 2010

Hot!! Are u stress or bored? This may be can help u .

 Assalamualaikum~

CUTE, ISN'T?


Just now, I played a game which is very interactive and great! This game was introduced by my friends in the facebook's group "KAMI MMG BORING." Lol! I want to play that game but the problem is my laptop will suddenly shutting down while I play that game.Erm, maybe my lappy is not well ,haha I mean it has an allergy to games coz  games would make its browser become slower and LEMBAB . *I have immune wif this problem, don't worry. So, I don't think that ur computer might be harmed, coz my lappy has broken once, so it's acceptable if it acts like an insane. opps sorry my beloved lappy.


Okay,this is the game: DRAW MY THING .
Description: Draw my Thing is an addictive multiplayer game where one person draws something while the other players guess what word they're trying to say, like a massive online version of pictionary.

Try it and have fun! tadaaa

I am HIM (?)





I am myself. I am easy to be influenced but don't take it as my weakness. I love to do everything that I loved.I have tried to fight satans yet they still ask me to do something wrong.Oh Allah please! Save me from drowning in this world. Don't let me go astray.Guide me! I  really need you.You know everything!.

Isnin, 22 November 2010

Kuatkan Iman!

Ayah da sampai Belanda kodd skunk. Umi lak jumpa supervisor kat KL,pergi ngan Sakinah. Aku sesorang dok kat umah. Pagi tadi aku bukak la satu laman ni, aku tekan je dr status Umaira, xtaw pape an, tetibe, kuar jembalang mana ntah, mengilai menyakitkan hati btol.dah la xboleh nak pangkah tab 2, Dia ada notis ckp ape nth. then,disebabkan terlalu sakit hati *sebenarnya terkezutt  so aq pun lipat(?) laptop ni. Malangnya, menatang 2 still menjerit terpekik terlolong punya hebadnya masih kedengaran walaupon aku xpakai headphone ni. Huh, sepurnama aku menunggu dia diam *sesaat bersamaan sebulan sbb terkejut sgt. Aku pun bukak lah balik laptop dengan harapan beliau sudah senyap. Namun, malang tidak berbau, kebenaran x berpihak kepada aku, beliau sambung menjerit. Muka macam ape jeh. Aku da mcm parkinson je an. cuak sgt. aq pon tekan jelah OK. OK. ntah pape. lepas je kejadian 2, aq melaksanakan tanggungjawab aku utk mengenakan org len plak. haha. mcm x fair la aq j kne, msty org len pon nak. Cian Amira dy pon sorg2 kat umah. Tertengok plak mende cm 2. huhu. Maafkan aku Amira. haha. Aku tahu kw tak setabah aku.


p/s kepada sesapa yang terkena, maafkan aku taw.

Rabu, 17 November 2010

Dia membina semula keyakinan saya yang semakin pudar.


HIASAN SEMATA-MATA



Salam!
hee. tadi aku sedih skarang aku gembira balik.haha
Tadi aku chat ngan sorang kawan ni,girl.
seriously, aku x knal dia. Tapi sejak  kali pertama aku chat ngan dia kat fb, aku tahu dia ni baik. Dia skarang stay kat Australia. *xingt la sbb ape. ikot parents la kodd. Aku nak tgok pix dy tp xjmpe la~huhu.
Okay, berbalik kpd cte, nak tahu x apa yang aku chat ngan dia masa first time? aku tanya dia, pasal PMR , sebab time 2 dekat nak PMR. aq da stress an xtw nak baca apa utk agama. orang kata baca semua. Tapi alahai banyak betul tajuk. Aku x kisah sebab subjek agama ni dah tentu berpandukan diri kita . Agama ada dalam diri kita sendiri cuma kita yang jahil n x amik tahu. Tapi law bab Sirah ue, biasalah aku bukan ingt sgt. -.- hehe
Then, girl tu bagilah aku skop tajuk yang maybe keluar.Dia tahu dr kwn2 dia rasanya.banyak gila. .Aku rasa mcm semua je, haha. Tajuk2 nye pon sme macam yang sorang auntie ni tulis kat note fb dy. Asiah, nama aunty 2. Btw, thx aunty.

Kalau nak tahu, hari 2 jugak la aq tahu TRUE COLOUR sorg membe aq ni.sebelum 2 aq tanya dia.dh la mls nk cte lebih psl ni.



So, last2 aku xbaca pon ikot tajuk 2, aku risau aku terlalu ikut sgt then masuk mende len.huhu. Aku terus tutup facebook, sebab esoknya PMR. Then aku baca jelah apa yang aku mampu. kata pon exam an nk tgok kemampuan kita.

Hey ni da cte len ni. Aku nak cte psl GIRL 2 laaa!!* 2la sepatutnye wat rangka utk pndahuluan, isi n penutup.

Tadi, aku sedih , pas 2 dia bagi aku semangat. Salah satu ayat dia , "percaye la ngn dri sndr ye..."
 Betul2 menusuk kalbu lah ayt 2. haha

Penutup: Walaupun kte baru knal awk , kita tahu awk baik sgt. kite syg awk sgt,kite harap satu hari nty, kite ley berjumpa.Semoga hidup awak diberkati , aminnn


My New Friend, Asma Husna.

Sabtu, 13 November 2010

-Busy-

Byk bnde nk cte tp byk juga benda nk buat.

Sabtu, 6 November 2010

Perhh ann

Salam
aq nk cte ni,semalam  aq nan family aq g la Jasin , Melaka cari MRSM TGB 2, sbb nnti an nk amek UKKM tp xtw jalan, ayah aku pon xde coz dia pergi Belanda. So, terpaksa la kami nty menginap di hotel berdekatan kat Jasin tu sehari sebelum ujian 2. Ala, aku pun xtw la, aq harap aq dapat jwb nan baik.. law de rezeki , dapat.. law x, it's okay, mungkin ade hikmahnya, Allah kan tahu segalanya..
Ha, sepanjang perjalanan ble nak dekat2 MRSM tu, banyak gle tempat yang x diingini, Kubur cina la kubur Islam la. Tapi sebenarnya, ada hikmahnya, supaya kita ingat, kita ni hidup sekejap je, akan kembali kepada Allah juga an.*actually, aq nak letak gamba kubur sebagai hiasan tapi ble search 2, erk. huhu. da la aq dok sorg2 nih.
Then, apabila perjalann diteruskan, landmark seterusnya, banyak ladang la ..



hiasan semata2 setelinga2 semulut2
Then, jalan punya lah jalan, barulah jmpe. time 2 masuk Zuhur lak ayh aq nk kne solat Jumaat. sambil tggu dlm kete ue, dengar2 la lagu Maher Zain. =)

k daa~

Rabu, 3 November 2010

Pimpin tangan saya!

Okay. Tajuk entry 2 macam xbpe nak kne dengan apa yang aku nk post. Aku suka sangat lagu ni!
 Memandangkan akunye lagu kat blog auto, so.. lecehlah sket nak dgo dua lagu sekaligus an. Lebih baik pergi je kat vid ni btol2.

http://www.youtube.com/watch?v=tVgq2zjGGOk


Hold My Hand- Maher Zain


I hear the flower's kinda crying loud
The breeze's sound in sad
Oh no
Tell me when did we become,
So cold and empty inside
Lost a way long time ago
Did we really turn out blind
We don't see that we keep hurting each other no
All we do is just fight

Now we share the same bright sun,
The same round moon
Why don't we share the same love
Tell me why not
Life is shorter than most have thought

Hold my hand
There are many ways to do it right
Hold my hand
Turn around and see what we have left behind
Hold my hand my friend
We can save the good spirit of me and you
For another chance
And let's pray for a beautiful world
A beautiful world I share with you

Children seem like they've lost their smile
On the new blooded playgrounds
Oh no
How could we ignore , heartbreaking crying sounds
And we're still going on
Like nobody really cares
And we just stopped feeling all the pain because
Like it's a daily basic affair

Now we share the same bright sun,
The same round moon
Why don't we share the same love
Tell me why not
Life is shorter than most have thought

Hold my hand
There are many ways to do it right
Hold my hand
Turn around and see what we have left behind
Hold my hand my friend
We can save the good spirit of me and you
For another chance
And let's pray for a beautiful world
A beautiful world I share with you

No matter how far I might be
I'm always gonne be your neighbor
There's only one small planet where to be
So I'm always gonna be your neighbor
We cannot hide, we can't deny
That we're always gonna be neighbors
You're neighbor, my neighbor
We're neighbors

So hold my hand
There are many ways to do it right
Hold my hand
Turn around and see what have left behind

So hold my hand
There are many ways to do it right
Hold my hand
Turn around and see what have left behind
Hold my hand my friend
We can save the good spirit of me and you
For another chance
And let's pray for a beautiful world
A beautiful world I share with you

Ahad, 31 Oktober 2010

Aku cintakan KAU. Hanya kau yang satu.

You guided me from all the ways that were wrong
I wanna thank You for bringing me home

Alhamdulillah, Alhamdulillah
All praises to Allah, All praises to Allah
Alhamdulillah, Alhamdulillah
All praises to Allah, All praises to Allah  :Maher Zain


Ya rabb, terima kasih atas segala harta yang kau pinjamkan untukku..
Sudah tentu aku tidak mampu untuk membalasnya.
Maafkan aku jika aku tidak pernah puas dan bersyukur..

Kau telah berikan aku keluarga yang baik.
Kau telah menghantar sahabat2 yang setia kepadaku.
Kau telah memberikan aku semuanya,
Semua, yang sesiapa pun tidak dapat berikan kepadaku.
TERIMA KASIH YA ALLAH!

Aku hambamu, Aku milikmu, aku redha ke atas setiap ketentuanmu.

Sabtu, 30 Oktober 2010

Aku dan Kamu. Teman sejati

Ouh Aini!
hehe itulah panggilan yang aq ske panggil.
Ok, ni lagi sorg kawan yang rapat gle2 dgn aq larr. Dia sekelas dengan aq masa form 3 , 3 Amanah. Then, dia selalu singgah rumah aq . Nak tau nape? macam ni, aq ni lemah ya amat English, dan kami mengalami masalah yang sama! PMR da dkt , English masih xmntap. huhu
Lpas 2, aq nak amik la satu private class ni, tuisyen english la , tp mcm segan lw sorang2, kebetulan kami ni selalu stay kat skolah sesama, aq tanya dia,nak x tuisyen..Dia pun tanya mak dia .. mak dia setuju..

Bermulalah kisah persahabatan kami~ sebelum 2 memang dah rapat pun.. hehe

KAT RUMAH AINI


SAYA SAYANG NURAINI !




Aku,

Aku dan Dia. sahabat selamanya~

PERJUMPAAN rasmi setelah terpisah.

Kami sekelas , 2RK 1 ,SMKBT2 , dan juga bersebelahan dorm.. 

Aku pindah pertengahan bulan 6,lpas 2 baru die. huhu


Kami xpernah merancang dan terfikir pon utk mnjadi sahabat baik, namun, pengalaman mematangkan kami dan perpisahan membuatkan kami semakin akrab. Thanks to Allah.

Form 2: kat umah Anis


MEMERLUKAN 3 NCET UTK POSING. WAKAKA, 1 utk amik gamba



Lepas 2 jumpa kat Mid valley lak
bpe kali ek
3 kodd
tapi amik gamba skali je

Form 3:

KU MERINDUIMU

Okay yang ni paling x boley blah. sminggu sblom PMR pon ley men2 ag!
kat umah anis:

MAKLUMLAH PMR DA DKT XLEY STRESS2



 SAYA SAYANG ANIS NADZIRAH!


Hey ini saya,

Jumaat, 29 Oktober 2010

Komik Oh Komik !

Wee~
First time I beli komik ni semasa kat  News ,Jusco Balakong kalau tak silap. :)..


Then, I TERjatuh hati lah kat komik2 yang spesen dengannya..





Skarang baru dpt kumpul 7 buah komik cenggini. Lepas ni kalau boleh STOP la beli komik ni, nak bertukar kpd buku2 yang bermanfaat sket. hehe



Nukilan,

Bukan Sekadar Kawan??

Assalamualaikum!
Hari ni aku nak citer la sket pasal satu novel  MOTIVASI REMAJA nih.. hak3.
Sesapa yang kenal aku tahulah yang aku ni sebenarnya bukan minat baca novel pon.. Why? Sebab bazir masa lagi2 kalau tu novel cinta. Aku mengaku novel cintan yang pernah aku baca seumur hidup pon 1 je. Tajuknye, err aku pon x ingt. hehe. Ni pon baca sebab mak aq yang pinjmkn dr Perpustakaan Sultanah Zanariah , UTM KL. law x, xd nye aq nk baca !
Novel bermuka surat 152 ni okayla jugak berbanding novel Panas Salju yakni novel utk form 3 kat Selangor. woot2~ Aku pon x ske sangat novel tebal2 coz lebih bek aq baca buku teks Sejarah~
Aq ulas sket eh novel ni berkisarkan tentang Gurl ni benci kat sorang laki ni,sebaya, budak baru kelas dia. WARAK,tp 1 hari dia minat lak kat laki ni.Pas 2 dpt tahu 2 abg angkat.. Jiwa hancuss.Tpi kan ,laki ni banyak tol ujian mendatang, kene fitnah la.. *sedih wokk.but lastly, mereka disatukan*nikah ..Bapak mereka yang suruh. haha
PERGI BACA SENDIRI LAH~! FYI, aq cte ni macam xbpe bes tapi law baca memang lagi bes dr yang korang sangka.



Nukilan,

PMR *Website khas untuk pelajar PMR

Dulu, aku rajin gak selongkar website2 yang ada. Then, kat sini aku kongsilah antara website yang banyak menolongku ..
Baiklah, on printer, sediakan kertas banyak2! buka link2 tersebut, PRINT la yang mana berkenan. Then, jangan jd cm aku jek, print3 tapi hanya dibuat tatapan.Pastikan, buat latihan 2 semua! SEMOGA BERJAYA !
science

YANG ni KAW punya!

Yang ni PMR n SPM skali,
http://koleksisoalan.blogspot.com/
actually, banyak lg website utk PMR, tapi link2 tu semua kat Komputer ag 1 lah. lembab sket internetnye, so nantilah lw ade kesempatan.. wassalam~



Nukilan,

Selasa, 26 Oktober 2010

What's up with my left hand?

Salam
Kat page pengalaman terbakar, saya sertakan gambar ini , iaitu beberapa hari selepas kebakaran. 
Seterusnya, Ini ialah gambar2 perkembangan tangan kiriku selepas 3 bulan 4 hari:


Thank You Allah!
Okay! 2 je. See ya next time!


Ntahpape,

Isnin, 25 Oktober 2010

Contohi kejayaan~

Sebut sahaja CICAKMAN pasti terlintas kat fikiran nama kumpulan ini .  Ya,itulah KRU. Baru-baru ini ,filemnya, MAGIKA dinobatkan sebagai Filem Terbaik Festival Filem Malaysia Ke-23 (FFM23) di Pusat Konvensyen Shah Alam (SACC).
Okay, sebenarnya aku memang minat dengan semangat yang ada pada adik-beradik sekumpulan ni.hehe. Maklumlah , aku rasa mereka ni memang 'kepala bisnes' . Aq patut mencontohi sikap positif yang ada contohnya mereka ni xjemu dan x putus asa serta kreatif n lain dari yang lain! Weh asal macam skema je ayt?
Kesimpulannya,semangat inilah yang perlu ada dlm jiwa seorang usahawan. Kui3
Ni website KRU :  http://www.krustudios.com
 Penutup bicara: Apa-apa pun, Rasulullah s.a.w ialah contoh yang terbaik dan patut dijadikan role model buat semua orang tidak kira pangkat, generasi, jantina mahupun kerjaya.
 c ya next time! wassalam

Nukilan,

Ahad, 24 Oktober 2010

Majlis Makan Malam Pengawas SMKJ3

*gmbo dicilok dr fb dilah...



SUASANA DI DEWAN TUN SRI LANANG SMKJ3
BERSAMA FADHILAH





Pada 15/10/2010
Dinner pgws, kat dewan.. ouh xsangka! dewan y ibarat pnjara 2 transform jd Istana terhebattt. hehe. Ade cte bes nih, aq menang hadiah sbb kat bwh kerusi aq ad sticker "tahniah"
jadi, aq kene nek pentas bsama 9 orang pgawas yang len ke atas pentas. woah muka blurr + tembok la time tuh. Tapi mcm xd perasaan je aq.



Nombor aq yang xbpe nk bertuah itu ialah 0331. yang kne 0333. heyy 1 hadiah ckup la!

Aku,

Selasa, 19 Oktober 2010

A splendid Holiday! Johor mari~


Salam
Now, I'm at UTM Skudai, updating my blog after 3 hours waiting for my mother as she met her supervisor just now. HUH! what a boring day! I felt like a moron (nauzubillah) coz I was texting to my bestfriend, Anis Nadzirah without any reply.. Haha.. eh! Actually I texted her when students were at school. Maybe she was in school too.*macam xcye je. HAHA.
okay, back to the story,

We leaved Bangi at 12.45 am by bus . Actually I was so scared to travel by bus bcoz lately, there are many road accidents that involved buses . But, I must be brave and not to be a scaredy-cat. I know, Allah is always protecting me and my mother.InsyaAllah..
Then, we arrived at Sri Putri, Skudai at 4 am. wahh.. I didn't feel sleepy at all although I can't get enough rest in the bus. Actually I sat just behind the bus driver. HEBAT KAN? haha. we bought ticket at last minute so we got the front seat. The sentence " kalau boleh sesape yang dok blakang pmandu bas, borak2 lah dgnnya, supaya x ngantuk"told by someone who was invited in MHI was dinning in my ears. I was in a dilemma. -___-!!
I looked around and I think everyone had dozed off while the driver bus kept yawning. ish. aq pelik, asal dy xnk singgah rehat.. bawak dah la agak laju. takut wokk. ke aq yang rasa laju? then, He only stopped at malacca for 5 minutes. woah, Is he a robot? huhu. He continued driving the bus then..
Fortunately, we arrived safe. ALHAMDULILLAH!!

But, malangnya, aq rasa bosan di sni coz mak aq bawak laptop tme jmpe supervisor. It's okay sbnrny coz kat blik ni ad PC. tp! Mouse dy rosak kodd. perhh . bosan sguh td. seb bek la mak aq dah blek ni. lw x...

XMO3.g

Assalamualaikum!
heyyy
ni lah geng aq kat SMKJ3. semuanya bek2 blaka...
lw nk taw lg, add fb XmOthree Gurlz
sbnornye xmo3.. kami sekelas..
harapan: wpon taun dpn maybe kita semua berpisah, harap tali persahabatan kita masih kukuh ..

Khamis, 14 Oktober 2010

Sahabat Tercinta

Merekalah yang berada di sampingku
Time aq sedih, gembira, berduka.. dan saat2 aq memerlukan teman untuk mengadu...
Mereka sentiasa setia terhadapku..
Anis, Aini..
Aq akan sentiasa bersama kalian..
kerana... terlalu banyak pengorbanan kalian kepadaku..
ANIS


Aeny

Jahiliyah moden



 dicilok dr :
http://salafus-sholih.blogspot.com/
thx yahhh



Salam!
tgok la smpy abis.

Selasa, 12 Oktober 2010

::Ala !! Hancus plan::

salam

Ya Allah! Cmne la ley lpe sok ad appointment nan doktor.. kol 8 pagi lak 2! seb bek td tergerak ati nk tgok kad appointment 2...
adoiii. habis ranap punah plan aq,nak tahu plan aq ape?
First.. 

Entahla, aq baru nk dptkn freedom, so lw x ley la sok men ke borak2 nan kwn.. hm..
xpelaa nk wt cmne an. xd rezeki.

k nak tolong umi! daaaa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...