Isnin, 27 Disember 2010

dekeret (?) bilik

DARI LUAR:CREEPY JE NAMPAK

 


HAH! sesat~ SENANYE NAK TUNJUK KAT ANIS, YANG BUNCIT DIA UE ADA KAWAN ~



Actually, ada lagi tempat aku x amik gamba, malas. sket je dahla. haha.Aku sebenarnya xtw nak share pasal ape. serius idea da kering. blog makin bersarang. so aku just letak gamba jelah.huhu

Khamis, 23 Disember 2010

Keputusan PMR

Salam! hehe. Aku xtw nk mula dr mana. Herm. masa un suntuk ,banyak keje aq nk wat lg. Okay, aku bersyukur dengan keputusan yang aq dapat.Tapi,X bermakna aq puas! (apa budak ni itu x puas ni x puas)  HEY! bukanlah, kita kan perlu seimbang JERI (jasmani, emosi, rohani, intelektual) Kalau setakat huruf I tu je OK , x sempurnalah hidup nih. Kita hidup untuk cari keredhaan Allah, tapi kalau dapat straight A kerana Allah nak uji kita dan dia bagi nikmat terus-terusan kat kita sampailah kita makin jauh~ macam mana 2. Nauzubillah. So, the best solution is , BERSYUKUR dengan apa yang kita dapat (xbermakna puas hati), perbaiki kelemahan diri dan banyakkan ibadah sunat,(LAUK bagi Nasi (solat fardu) ) . 2 jela, maafkan diri ini yang terlalu lemah untuk berkata sebegini..

EH! wait! btw, tengs kepada umi ,ayah dan guru2 serta rakan2ku yang banyak doakan kejayaanku.Kepada yang rasa dia tidak berjaya , ANDA SEBENARNYA SUDAH MENGHAMPIRI KEJAYAAN. Jangan putus asa, teruskan usaha dan doa. Jika memang rezeki kita, xkn ke mana.

Rabu, 22 Disember 2010

Esok!

Esok ialah harinya, Aku akan kembali ke sekolah! wuhuu. Act, esok hari keputusan PMR keluar. Doakan aku ye, Maaf law de wat salah kat korang.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...