Jumaat, 26 Ogos 2011

To all TGBians and JALAN TIGA (ians?)

Assalamualaikum sahabat-sahabat tgb dan J3



Apa jauh2 ni.. Assabiyah pe



    Sempena Aidilfitri yang bakal menjelma ini.....Saya mahu ucapkan(actually TAIPKAN)  :




    Maaflah, hanya ucapan maya sahaja dapat saya titipkan.
    SEBAB APA?

    NAK SAVE



    SO , APA MAKNANYA? sila beri saya duit raya.
    Ahha!By the way..


    Yang ni Beta reject aw..No..no..no


    GEDIK sungguh minah ni

    Hanya satu pinta.....

     Maafkan segala kesilapan saya, andai saya ada terkasar bahasa, halalkan makan & minum.. dan terakhir, saya memohon jasa baik anda untuk

    MENDOAKAN saya agar berjaya dengan cemerlang dunia dan akhirat serta mendapat straight A plus untuk exam2 mendatang.Amin.


     (SORRY,TERLEBIH2 PINTA PULAK)

    Terima kasih sahabat. Hanya Allah dapat membalas jasa kalian.

    Jumaat, 12 Ogos 2011

    Selamat hari raya

    Assalamualaikum, okay aku skarang kat PSI TGB.Esok,ada pertandingan menulis esei sempena bulan kemerdekaan... Aku tengah tensen skunk ni, buntu kodd hw byk x siap.Dah 2 mmg x phm (sket je phm). pasal addmath -progression.. math - planes and dimension bla3. sakit otak time nk wt latihan. okayr, ckup smpy di sini.Btw, alhamdulillah aku dpt jd setiausaha BADAR(badan agama dakwah dan rohani) wpon sbnrnya aku xlayak. kan3?? k daa.as salam
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...