Khamis, 12 Julai 2012

Stomach kriuk kriuk

I am hungry right now. Tonight, the menu for supper is......Nugget tempura. InsyaAllah laa. kalau x,x kira,aku nak makan jugak!
sekian

I'm just dropping by

Assalamualaikum!!

weeehee.Tomorrow will be math examination so why not kita relax2. Blahla.kalau dah pasti 100% dalam genggaman takpe lagi kan...
so..I'm going to share lah pasal minggu lepas
Last Saturday, I  went to UTeM for Math Olympiad and guess what. Soalan mcm dari planet mana entah. huhu.
and the next day, I pergi satu tempat ni.best bangat. wahaha.bersama guru muda n mentor tapi aku rasa aku tolong isi kekosongan jek. aku mana lah layak .Ada abseiling, panjat2  apa nama ntah. pas 2 kayak n water confident. after that baru shopping kat Jusco and adalah cerita kat Jusco tuh.haha xyah lah cerita. -.-
Balik maktab jek serius penat sangat2. tapi worth it laa
then, semalam Umi baru balik and setelah berapa minggu entah baru tadi dapat call and cakap dengan umi. Alhamdulillah
RINDU SANGAT2
and now,aku ada masalah yang bukan masalah. people start calling me she-dod la rodod la. what is that? urgh, mana pergi nama aku yang suci lagi jelita tuh..
......ok 2jekodd. dah la, as salam
kita tangguh dgn tasbih kfrh dan suratul asr


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...