Ahad, 14 Julai 2013

Together-gether yaw

Assalamualaikum

Aku terfikir. Aku nak masuk syurga terus, YELA SEBAB pilihan ada dua ja.confirm semua taknak yang lagi satu

Aku cuba improve diri walaupun hakikatnya kekadang mcm haremm. --" Aku perlu peringatan yang sentiasa di sisi. Diri sendiri lah.
wahai Sharifah Rosheeda, set ayat2 reminder supaya ingat kat pencipta mung!

Masalahnya, kadang2 diri terasa teruk sebab membiarkan org terdekat means sahabat handai tersayang buat maksiat,
Come on.
Kalau kawan berKAPEL-an. pada usia begini, mereka memberi alasan, ada pasang niat nak kahwin xpe.

Masalahnya, Aku yang bingung extravaganza.

Ikhtilat. Hubungan antara lain jantina. Bukan senang taw, sebab kadang2 sesetengah orang akan sampai tahap dah rasa macam adik beradik sendiri sebab mungkin perangai kwn lain jantina tu TERLEBIH SPORTING kan. dah rasa macam "halal, xpe, dah xde batas, aku anggap dia adik kodd."

INILAH UJIAN .
Pandai2 lah cari kawan sahabat teman yang sangat menjaga ikhtilat supaya tak terbabas ke dalam gaung maksiattnesss. XPON, kita sendiri lah yang jadi 'sahabat' itu

BTW, HEY LELAKI n PEREMPUAN ajnabi( yang boleh kahwin) TAK BOLEH PEGANG SUKA SUKI TAW.,

mentang2 ada group discussion , bina2 straw together, jangan ingat sentuh2 tangan tu perkara biasa.

Entah. aku pun type je lebih. Dunia sekarang aihhh --"

Sabar weh.Aku cuba. Bukan cuba. AKU AKAN. tegakkan kembali syariat islam. Inshaa Allah. tapi bermula dengan diri sendiri dulu

walaweh macam biasa, doakan lah sangat2 aku ni dikuatkan azam iman semua supaya thabbit dalam jalan yang diredhai Allah. Ingat, doa kan free.

aiwahh


shusmak?

Assalamualaikum
Alhamdulillah sekarang berada di rumah, memandangkan kelas tiada hari ni.

yeah

so.lusa test arab. last sebelum final nanti. tolong doakan. doa itu percuma. shukran

Rabu, 10 Julai 2013

lupa nak letak tajuk

assalamualaikum
hey. petang ni ada english TEST. about adjective  HAHA.tolong doakan saya.doa itu free
dan..
tadi dapat tahu PLKN KEM TITIAN BINTANGOR nak buka puasa sesama dgn ex plknian situ lah..nak pergi tapi .. apakan daya. setiap minggu sekarang ialah test ..short sem kan.
pastu nak pergi mcm mana?
hurm.
hari ni inshaa Allah berbuka di KUIS ada aktiviti under PKPIM

TAK SABAR NYA~~

Jumaat, 5 Julai 2013

mati

Assalamualaikum

"YOU ARE NOTHING BUT A NUMBER OF DAYS,
AND WHENEVER A DAY PASSES AWAY,
A PART OF YOU PASSES AWAY"
-Hassan Al- Basri -



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...