Khamis, 23 Februari 2017

wow

Bismillah. last posting Jun 2015, bermakna dah setahun 8 bulan aku x post.
sekarang rotation pediatric, second trim pon nak abis dah, dan aku.. tengah struggle nak habiskan med school ni. hmm. minat masih di awangan, tunggu ada peluang berniaga, best jugak en. perbezaan ketara yang aku nampak kat diri, aku lebih suka berdiam. Sebab x semua orang mahu dengar cerita kita pun. *adakah tanda aku dah matang?*

aku makin membosankan kot. dah malas nak join gosip, dah malas nak fikir nak please kan semua orang. yang aku tahu, sekarang minggu depan aku exam oh no. kedatangan lagi semonggu perlu diambil kalau x datang gak maka aku akan dihalangdaripada ambil.xpe ni semua pengalaman. aku usaha yang terbaik, bila sihat Alhamdulillah aku boleh teruskan kehidupan macam biasa. haha bunyi over.

mengandung ketika belajar, bukan lah perkara yang mudah. (ohye lupa nak mention, aku kahwin tahun lepas. doaakan semoga bahagia hingga ke syurga)
see? aku nak cerita pon malas sebenarnya. haha
lagi2, amik medic, dah klinikal, round amik case, morning report, discussion aahh. mana mudah. balik bersilat kat dapur , pastu study dah petang2, nak tidur rasa serba salah. ah and the list go on .  tapi tapi aku yakin inshaallah, aku boleh hadapi semua ni. aku pon boleh cemerlang. xde masalah. okbai. nk sstudy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...